Scharbeutz
Scharbeutz, Schleswig-Holstein, Germany


Apartment
2 Bedrooms
1 Bathrooms
5 Max Guests
Wifi
Caretaker
Apartment Type Of Property
2 Bedrooms
1 Bathrooms
5 Max. Guests
Inside Description:
Tag plads i regionens typiske strandkurv, der er opstillet på grunden, hvor I straks kan mærke feriefølelsen med "miniklitterne" og duften af den salte Østersø. Selvfølgelig er der ud over strandkurven på grunden også et tiltalende, moderne indrettet sommerhus.

De 40 m² beboelse tilbyder tiltalende køkken-opholdsstue med spiseplads, to soveværelser - det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge - og et badeværelse med bruseniche. Huset er veludstyret: I vil hverken mangle opvaskemaskine i køkkenet, tv med dvd-afspiller, stereoanlæg eller Wi-Fi. Ved stueendens gavl er der en overdækket terrasse med havemøbler. Huset er en del af en stribe huse, ... See More
What can you do in & around Scharbeutz

Scharbeutz


Inside Description:
Tag plads i regionens typiske strandkurv, der er opstillet på grunden, hvor I straks kan mærke feriefølelsen med "miniklitterne" og duften af den salte Østersø. Selvfølgelig er der ud over strandkurven på grunden også et tiltalende, moderne indrettet sommerhus.

De 40 m² beboelse tilbyder tiltalende køkken-opholdsstue med spiseplads, to soveværelser - det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge - og et badeværelse med bruseniche. Huset er veludstyret: I vil hverken mangle opvaskemaskine i køkkenet, tv med dvd-afspiller, stereoanlæg eller Wi-Fi. Ved stueendens gavl er der en overdækket terrasse med havemøbler. Huset er en del af en stribe huse, der er del af en moderne campingplads. Huset er en del af en serie af huse, der ligger i en moderne feriepark. Som lejer har I naturligvis adgang til fællesaktiviteterne på pladsen, f.eks. bordtennis, bordfodbold, fodboldmål, hoppeborg og fitnessparcour. Der er også mulighed for at købe friskbagt morgenbrød. Den børnevenlige sandstrand ligger kun ca. 400 m fra huset og lokker med dejligt badevand, solbadning og gåture langs vandet.


Da det enkelte hus er del af en serie med flere huse, kan indretningen variere. Områdefotos er venligt lånt af ©CONPEP Werbeagentur.



1 living room: (1E), radio, stereo set with CD player, DVD player, free wireless internet, TV, satellite dish

2 bedroom: (1DB)+(2S)

kitchen area: Gas cooker, fridge w/freezer compartment, microwave oven, coffee maker, dish washer

Bath/WC: WC, wash basin, shower cubicle

and: Covered terrace, gas fyrnace, garden grill, natural plot 120 m2, modern furnishings, holiday home area, non-smoking house


Outside Description:


Amenities: nonsmoking, petsallowed, sailing, restaurant, freezer

Things you can do in & around Scharbeutz
Surfing
Key Amenities

Microwave
Television
DVD player
Broadband
Shower
Housekeeping
Wireless Internet
Bar.B.Q. Grill
Oven
Pet Friendly
Bedroom 1

Bedroom 1 info not found.

Bedroom 2

Bedroom 2 info not found.

Map

Policies & Fees

Default Cancellation Policy

Stringent: No charges will be levied if booking is canceled 61 days prior to check-in. If cancellation is done between 30 to 60 days prior to check-in, 50% of the total booking amount will be charged. Post that, there will be no refund.

House Rules

Smoking inside Property not allowed.