Læsø/Vesterø
Læsø, North Denmark Region, Denmark


Apartment
2 Bedrooms
1 Bathrooms
6 Max Guests
Kitchen
Apartment Type Of Property
2 Bedrooms
1 Bathrooms
6 Max. Guests
Inside Description:
Huset er bygget som et A-hus med en stor hems under kippen, som nås via en hønsestige, to kamre og et køkken/stue med store glaspartier direkte ud til den overdækkede terrasse. Huset ligger i Læsø Ferieby, hvis små sommerhuse ligger spredt på store naturgrunde i en lav åben plantage. Læsø Ferieby ligger direkte til havet mellem fredede arealer af hede og strandeng. Børn kan slippes løs i et stort og trygt område mellem Strandvejen og de gamle stranddiger foran byen. Læsø Ferieby består af de fire fugle-veje, opkaldt efter Tranen og Alken, som er Feriebyens trækgæster samt Klyden og Bekkasinen, der ses hele sommeren på arealerne mellem husene og havet. Stranden foran huse ... See More

Læsø/Vesterø


Inside Description:
Huset er bygget som et A-hus med en stor hems under kippen, som nås via en hønsestige, to kamre og et køkken/stue med store glaspartier direkte ud til den overdækkede terrasse. Huset ligger i Læsø Ferieby, hvis små sommerhuse ligger spredt på store naturgrunde i en lav åben plantage. Læsø Ferieby ligger direkte til havet mellem fredede arealer af hede og strandeng. Børn kan slippes løs i et stort og trygt område mellem Strandvejen og de gamle stranddiger foran byen. Læsø Ferieby består af de fire fugle-veje, opkaldt efter Tranen og Alken, som er Feriebyens trækgæster samt Klyden og Bekkasinen, der ses hele sommeren på arealerne mellem husene og havet. Stranden foran huset nås ad en grusvej over et vad eller via den asfalterede vej, som ligger med parkeringsplads og lille toilethus ca. 500 m fra Feriebyen. Direkte foran huset ligger Danmarks mest børnevenlige strand, hvor ingen farer vild, fordi tårnet fra Feriebyens nærmeste nabo – den store rødkalkede Vesterø Kirke fra 1200-tallet – altid er kendemærke. De større børn og voksne tager cyklen 2 km ned ad Strandvejen og går ud til barriereøen Stokken og møder Caribien i Danmark. Huset har en sommerstemning af enkle og næsten saglige feriedage – med badedage og cykelture og jordbær. I det tidlige forår er området fyldt af dyrevildt og naturen synes at komme helt op på terrassen.



1 living room: (2E), radio, TV, satellite dish

2 bedroom: (2S)+(2S)

1 mezzanine: (2E)

kitchen area: Electric hot plates, fridge-freezer, microwave oven, coffee maker

Bath/WC: WC, wash basin, shower

and: Covered terrace, electric heating, natural plot 1250 m2, holiday home area, non-smoking house


Outside Description:


Amenities: nonsmoking, petsallowed, restaurant, freezer

Things you can do in & around Læsø
Key Amenities

Microwave
Television
Garden/Lawn
Shower
Oven
Pet Friendly
Bedroom 1

Bedroom 1 info not found.

Bedroom 2

Bedroom 2 info not found.

Bathroom 1

Bathroom 1 info not found.

Map

Policies & Fees

Default Cancellation Policy

Stringent: No charges will be levied if booking is canceled 61 days prior to check-in. If cancellation is done between 30 to 60 days prior to check-in, 50% of the total booking amount will be charged. Post that, there will be no refund.

House Rules

Smoking inside Property not allowed.